Vandaag geopend van 10.00 tot 17.45

Openingtijden

  • Maandag 13.00 tot 17.45
  • Dinsdag 10.00 tot 17.45
  • Woensdag 10.00 tot 17.45
  • Donderdag 10.00 tot 17.45
  • Vrijdag 10.00 tot 17.45
  • Zaterdag 10.00 tot 17.30
  • Zondag 13.00 tot 17.00
×

Winkelmand

De winkelmand is nog leeg. Voeg eerst artikelen toe aan je winkelmand.

Bier

1-10 van 29

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. Opwaaiend schuim
    Opwaaiend schuim
    Raymond van der Laan
    € 19,99
    Wie verre reizen doet, kan veel verhalen. Zeker als bier het thema is. Voor Raymond van der Laan is een goed glas bier namelijk een prima reden om op pad te gaan. Om daar vervolgens over te schrijven. Dit boek bevat de resultaten. Van een ... Meer informatie
  2. Wat je als bierliefhebber moet weten
    Wat je als bierliefhebber moet weten
    Fiona de Lange
    € 19,99
    'Bierdrinken is een kunst geworden. Er is vandaag de dag een overweldigende hoeveelheid bierstijlen, merken, en brouwmethodes. Er bestaan geen domme vragen, en in dit prachtboek voor de moderne bierdrinker staan alleen maar heldere antwoorden.'- ... Meer informatie
  3. The Belgian beerbook
    The Belgian beerbook
    Erik Verdonck;Luc de Raedemaeker
    € 35,99
    The ultimate book on Belgian beer The Belgian Beer Book is a handy compass to guide you on your travels across our beer country of Belgium. Take a look with us at Belgian café culture and share our personal selection of specialty beer cafés. We... Meer informatie
  4. Koken met bier
    Koken met bier
    Martin Huijstee
    € 9,00
    Prachtig kookboek voor bierliefhebbers en culinaire amateurs. Vandaag de dag wordt er in veel huishoudens licht en mediterraan gekookt. Dat speciaal bier daar uitstekend als ingrediënt kan worden ingepast, is over het algemeen bij de huidige... Meer informatie
  5. Food & Beer
    Food & Beer
    Burns
    € 39,95
    The debut book by Danish gypsy brewer Jeppe Jarnit-Bjergsø of the bar Tørst, and Canadian chef Daniel Burns of the Michelin-starred restaurant Luksus-both in a shared space in Greenpoint, Brooklyn where they elevate beer to the level of wine in ... Meer informatie
  6. Ontdek de smaak van bier
    Ontdek de smaak van bier
    Fiona de Lange
    € 19,95
    Fiona de Lange is professioneel en gediplomeerd biersommelier en zytholoog (bierkundige). Ze adviseert horecagelegenheden voor de juiste bier & spijs-combinaties en geeft masterclasses aan bierliefhebbers en personeel van bierbrouwers over de smaak ... Meer informatie
  7. Trappist
    Trappist
    Jef van den Steen
    € 15,00
    Westmalle, Rochefort, Westvleteren, Chimay, Orval, Achel, La Trappe, Spencer, Engelszell en Zundert. De tien trappistbieren hebben vele fans in binnen- én buitenland. Ze worden geroemd om hun hoge kwaliteit en rijke smaak. Maar wie zijn de ... Meer informatie
  8. Verdwenen brouwerijen van Belgie
    Verdwenen brouwerijen van Belgie
    Adelijn Calderon
    € 69,50
    In het vorig boek 'Bieren en Brouwerijen van België' (2009) kwamen reeds 217 verdwenen Belgische brouwerijen aan bod. Maar deze 217 vormen slechts een beperkt deel van het aantal verdwenen brouwerijen die ooit ook behoorden tot het rijke ... Meer informatie
  9. Zelf bier brouwen
    Zelf bier brouwen
    Brian Kunath
    € 15,00
    Van lagerbier tot lambiek, van porter tot pilsener, bokbier, bitter, stout en seizoensbier: er is een heerlijk bier naar ieders smaak. Bier varieert van licht en mild tot donker en sterk. Vaak is het moeilijk om uw lievelingsbier te ontdekken in het ... Meer informatie
  10. Van brood tot Brood
    Van brood tot Brood
    Henri Reuchlin
    € 21,95
    Bier in de beeldende kunst door de eeuwen heen BIER EN KUNST IN 'VAN BROOD TOT BROOD' Esthetisch, gastronomisch en rijk geïllustreerd Er zijn veel boeken over kunst en veel boeken over bier. Minder vaak kom je boeken tegen die bier in de kunst, of ... Meer informatie

1-10 van 29

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3