Vandaag geopend van 13.00 tot 17.45

Openingtijden

  • Maandag 13.00 tot 17.45
  • Dinsdag 10.00 tot 17.45
  • Woensdag 10.00 tot 17.45
  • Donderdag 10.00 tot 17.45
  • Vrijdag 10.00 tot 17.45
  • Zaterdag 10.00 tot 17.30
  • Zondag 13.00 tot 17.00
×

Winkelmand

De winkelmand is nog leeg. Voeg eerst artikelen toe aan je winkelmand.

Kookboek van het jaar

De prijs voor het beste Nederlandstalige kookboekOp de Avond van het Gouden Kookboek is bekendgemaakt door juryvoorzitter Janny van der Heijden dat Indorock (Nijgh Cuisine) van Vanja van der Leeden Het Gouden Kookboek 2019 heeft gewonnen. Het Gouden Kookboek is de prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige kookboek van het voorgaande jaar. De vakjury heeft verschillende recepten uit alle genomineerde kookboeken bereid en aan de hand van hun bevindingen de winnaar bepaald. 

De vakjury over Indorock:
‘We kunnen er niet omheen. Indonesië is hot. Indorock is eigenwijs en eigentijds maar loopt tegelijkertijd over van liefde voor het land, de keuken, de cultuur en tradities. De recepten van Vanja van der Leeden rocken zoals de titel al doet vermoeden, maar dat doet het beeld ook. Remko Kraaijeveld heeft een prachtig beeldverslag gemaakt: rauw, puur. Nergens opgepoetst maar eerlijk. Kortom een boek om van te houden met liefdevolle recepten om te delen.’

Gouden Kookboek Shortlist
De Gouden Kookboek shortlist komt voort uit de 10 genomineerde op de longlist. De vakjury test de kookboeken zeer uitgebreid door verschillende recepten uit de genomineerde kookboeken te bereiden.

shortlist2019

5 producten in Kookboek van het jaar

  1. Bouillon
    Bouillon
    Jean Beddington
    € 29,99
    Het succes van veel gerechten zit ’m in de bouillon Een perfecte bouillon is de basis van veel gerechten – of dat nou een soep, een saus of een gerecht is. In dit boek lees je alles over do’s en don’ts, tips en tricks van de chef. Eindelijk ... Meer informatie
  2. Brits bakboek
    Brits bakboek
    Regula Ysewijn
    € 31,99
    Regula Ysewijn is culinair auteur en fotograaf. Ze heeft een bijzondere interesse in historische recepten en de evolutie van onze eet- en drinkcultuur. Op haar website Miss Foodwise pent ze sinds 2010 haar culinaire ontdekkingen neer en ze is auteur ... Meer informatie
  3. Indorock
    Indorock
    Vanja van der Leeden;Remko Kraaijeveld
    € 34,99
    Vanja van der Leeden is culinair schrijver, en food stylist met een achtergrond als professioneel kok. Zij schrijft voor onder andere Elle Eten. De laatste jaren is Vanja zich meer gaan verdiepen in haar Indonesische roots ... Meer informatie
  4. eten met nijntje
    eten met nijntje
    Dick Bruna;Samuel Levie
    € 19,95
    Samuel Levie stond tien jaar lang als chef-kok achter de pannen en is onder andere columnist bij Het Parool, worstenmaker bij Brandt & Levie en schrijver van het kookboek ‘We Eten Thuis’. Hij is de oprichter van het Slow Food Youth Network, dat ... Meer informatie
  5. Najat
    Najat
    Najat Kaanache
    € 34,99
    ‘Een aanrader voor iedereen die naast de thuiskeuken van Marokko ook de restaurantcultuur wil leren kennen.’ Uit het juryrapport van Het Gouden Kookboek 2019 ... Meer informatie

5 producten in Kookboek van het jaar