• Monopoly Rotterdam

 Monopoly Rotterdam 

Het beroemde vastgoedspel voor snelle onderhandelaars

Rotterdam, ruim 7 eeuwen oud, is onverwoestbaar. Begonnen als dam in de Rotte, uitgegroeid tot wereldhaven aan de Maas, weggevaagd tijdens de oorlog maar inmiddels voor velen het cultureel, architectonisch en sociaal jongerencentrum van Europa. Rotterdam houdt van design, staat midden in het digitale tijdperk en innoveert. Rotterdam is echt.

 

Rotterdam zet door. Het bouwde de Laurenskerk vanaf 1449 toen dat nauwelijks kon. Het groef de Nieuwe Waterweg vanaf 1866 en realiseerde de eerste wolkenkrabber van Europa, het Witte Huis.
Tegenwoordig is de stad wereldberoemd vanwege het nieuwe Centraal Station, de Markthal, het bruisende nachtleven in de Witte de Withstraat en door ‘de Rotterdam’ van Rem Koolhaas. Maar ook door Hotel New York, het Boymans van Beuningen museum, de Kuip, de Coolsingel, de jaarlijkse marathon, de Erasmus Universiteit en natuurlijk de Euromast. Rotterdam pakt aan en doet. Rotterdam. Verguisd, verwoest, inmiddels de trots van velen. De enige stad in Nederland waar een kip een ‘ei leggen ken’. Manhattan aan de Maas genoemd vanwege de ambitieuze verrijzenis eind vorige eeuw. Volgens de New York Times inmiddels behorend tot de beste steden van de wereld.
Die stad verdient een eigen Monopoly. Maak je rondreis over het bord door bruisend Rotterdam, wordt eigenaar van één van die unieke locaties in de stad en win!

 

Te bestellen via

info@boekhandelsnoek.nl

- - - - - - - -
Boekhandel Snoek
Meent 126
3011 JS Rotterdam
010 - 413 96 66

www.facebook.com/boekhandel.snoek

 

info@boekhandelsnoek.nl
www.boekhandelsnoek.nl

 

 

  • Winkelmandje